Un cetățean moldovean în vârstă de 42 de ani, a fost la un pas să fie linșat în trafic, după ce a depășit o coloană de mașini și a încercat să se bage în față la semafor, sfidându-i pe ceilalți șoferi. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16:00, pe bulevardul Republicii, în zona Grădinii Publice din municipiul Bârlad.

Participanții la trafic au luat atitudine în momentul în care au observat că un autoturism înmatriculat în Austria, a efectuat o depășire riscantă și s-a băgat pe contrasens depășind o întreagă coloană de mașini întinsă pe zeci de metri, cu intenția de a ajunge lângă semafor pentru a trece primul intersecția din zonă.

Oamenii l-au blocat și au început să-l apostrofeze, reproșându-i ca pune viețile celorlalți în pericol, moment în care cetățeanul moldovean a devenit recalcitrant, amenințând la un moment dat că se va urca la volan și că va trece peste oricine îi va sta în cale. Șoferii prezenți la scenele de violență verbală, au scos cheile din contactul autoturismului și au sunat la 112.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad sosiți la fața locului l-au amendat pe șoferul moldovean pentru depășire neregulamentară și lipsa documentelor (n.r. – permis de conducere), iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile.

Graba șoferului, justificată: a plecat dintr-o benzinărie din Bârlad fără să plătească

„Colegii noștri mai aveau o sesizare despre cetățeanul respectiv, care ar fi alimentat la o stație de alimentare de la intrare în Bârlad dinspre Tecuci și că a plecat fără să plătească, drept pentru care l-au condus la sediul Poliției Bârlad pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Moldoveanul este acum cercetat pentru infracțiunea de furt, polițiștii întocmind în acest sens un dosar penal pe numele său.

Articolul precedentTânăr de 18 ani, transportat la spitalul din Bârlad, după ce i-a explodat o petardă în mână!
Articolul următorUn autoturism a ars complet într-o parcare din apropierea Bârladului