Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliţiştii negreșteni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Valea Mare, comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, în data de 28 august a.c., ora 12.20, în incinta unui spațiu comercial din localitatea Valea Mare, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor a aplicat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 57 de ani, o lovitură în zona capului cu un obiect contondent. Totodată, agresorul ar fi proferat amenințări față de victimă. Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi, agresiunea s-ar fi produs în prezența persoanelor din incinta spațiului comercial.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 28 august a.c., poliţiştii l-au reținut pe agresor pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentInformare de presă privind situația COVID-19 în județul Vaslui
Articolul următorMinistrul Educației cere demiterea șefului Oficiului Național de Investiții. Licitația pentru tablete, un dezastru