Scene extreme au fost filmate de un bârlădean cu telefonul mobil, astăzi în jurul orei 16:00, pe drumul către casă, când a observat un bărbat cu o furcă în mână și cu doi câini alături, care erau în plin atac asupra unui maidanez.

Bârlădeanul, care locuiește în apropierea barajului Râpa Albastră, povestește că atât el cât și alte două persoane, au insistat ca bărbatul să-și retragă câinii de deasupra celui fără stăpân, însă fără succes. Martorii susțin că nu e primul incident de acest fel și că mai au filmări cu ipostaze asemănătoare.

Stăpânul câinilor agresivi le-a spus martorilor că maidanezul „i-a intrat la găini”.

Pe filmare se poate auzi cum martorii îi cer omului să retragă câinii iar acesta, încearcă „timid” să îi dea la o parte, însă fără succes.

Nu se știe dacă a scăpat cu viață câinele fără stăpân, martorii plecând de la fața locului după numeroase încercări, simțindu-se amenințați și de faptul că omul nu lăsa furca din mână. Mai mult, unul dintre ei a fost mușcat chiar de animalul pe care încerca să-l salveze, cel mai probabil din cauza traumei la care era supus de celelalte două patrupede.

Articolul precedentA fost reluată circulația pe DE 581, în dreptul localității Crasna
Articolul următorAți văzut acest bărbat? Sunați de urgență la 112!