Școala ”Constantin Parfene” a marcat o nouă ediție a Zilelor Școlii. Pe parcursul unei zile, copiii au oferit un maraton de evenimente, implicând atât profesorii, cât și părinții.

S-a simțit cu adevărat sărbătoare în sufletul tuturor celor prezenți, copii, dascăli, părinți, invitați din alte instituții!

Atelierele desfășurate de copii sub îndrumarea cadrelor didactice au animat curtea școlii, care a devenit neîncăpătoare.

Ritmurile de dans popular și modern s-au ”împletit” cu strigătele de bucurie ale copiilor la lansarea de baloane cu mesaje simbolice în văzduh, acordurile cântecelor s-au completat cu încurajările de ștafete și strigătele din jocurile copilăriei, picturile pe față au luminat chipurile copiilor, iar produsele realizate din materiale reciclabile și-au găsit locul în jocurile de rol ale piticilor.

Lansarea nr. 1 și 2 ale revistei școlare ”Dorința”, ediția a X-a a Simpozionului Internațional ”Educația de calitate – o preocupare a școlii de astăzi” și evenimentul de multiplicare, din cadrul Parteneriatului strategic Erasmus+ ”Living book”, pentru rezultatele intelectuale ale acestuia, ce au avut loc în a doua parte a zilei, au fost apreciate de invitați.

GALERIE FOTO

Articolul precedentElevii Școlii ”Elena Cuza” Vaslui au dat culoare spațiului verde din curtea unității
Articolul următorCe spune ministrul Sănătății despre ambulanța împotmolită la Delești