sursa foto/facebook

Reacție controversată a senatoarei PSD, Gabriela Crețu, după procesul de vot de duminică – 26 mai. Aceasta susține, în opinia sa, că ziua de duminică a devenit simbolică pentru moartea democrației.

Gabriela Crețu a scris pe pagina sa de Facebook că „visul pentru o lume mai bună se mai amână”. În textul postat, despre care a ținut să sublinieze că nu este o analiză ci mai degrabă o reacție de după alegeri, senatoarea PSD se arată îngrijorată despre faptul că „o realitate paralelă” a combinat ura cu fake-news-ul, ceea ce a dus la procentul scăzut obținut de partidul de guvernământ.

„E un trend, nu suntem buricul pământului. Ieri nu a câștigat niciun partid politic și nu a pierdut niciun partid politic. Nu plângeți și nu vă bucurați!

Ziua de ieri va deveni simbolică pentru moartea democrației, imperfectă cum era, dacă nu ne trezim. A fost doar un experiment. Putem fi transformați în orice și puși să facem, cu bucurie chiar, orice… 

Suntem cu un pas doar în urma Franței. După cei de unică folosință, vin fasciștii. High tech!”

Gabriela Crețu este senatoarea care a întrerupt interviul cu echipa emisiunii „România te iubesc!” și i-a poftit afară din biroul său după ce a spus că ea este profesor de științe sociale și că încearcă să-i învețe pe oamenii care lucrează in presă să nu întrebe lucruri irelevante. Reacția a venit după ce reporterul a întrebat-o ce inițiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o în Parlament.

Gabriela Crețu este soția președintelui CJ Vaslui și filialei PSD, Dumitru Buzatu.

Articolul precedentLa volan, fără drept, depistați în Vama Albița
Articolul următorUn șofer băut, la un pas să provoace o tragedie. FOTO