La fel ca și anul trecut, administrația locală a decis ca și anul acesta ornamentele stradale pentru sărbătorile de iarnă să fie instalate încă din luna septembrie. Deja pe câteva străzi din Bârlad, stâlpii au fost împodobiți cu ornamente.

Pe stâlpii de pe strada Dragoș Vodă (zona de sud a orașului) au apărut deja ornamentele pentru sărbătorile de iarnă. Acestea au fost montate implicit pe strada Nicolae Bălcescu, până la intersecția de la Podul Verde.

După cum spuneau în urmă cu un an reprezentanții primăriei, cu referire la situația montării ornamentelor cu aproape două luni jumătate înainte de 1 Decembrie, că de fapt este o situație normală, avându-se în vedere că iluminatul public a revenit în atribuțiile Companiei de Utilități Publice (firma subordonată primăriei), s-a considerat că e utilă demararea din timp a acestei operațiuni de „împodobire” a orașului.

Scuze ridicole în 2018: lipsa de experiență, lipsă de personal, lipsă de utilaje. Valabile și în 2019.

Aceiași reprezentanți ai instituției mai sus amintite au ținut să precizeze că S.C. CUP S.A. nu avea experiență în domeniu, că în dotare aveau doar o singură macara și că un singur om trebuia să monteze ornamentele., ca să poată termina la timp, adică până la data de 1 decembrie.

Se pare că la un an distanță, respectiva firmă se confruntă cu aceleași carențe: lipsă de experiență, lipsă de personal și lipsă de utilaje, asta din moment ce aproximativ în aceeași perioadă au demarat „Operațiunea Ghirlande de Toamnă”.

Articolul precedent15 străzi din Huși vor fi modernizate cu bani de la Guvern
Articolul următorIncendiu lângă o pădure de lângă localitatea Alexandru Vlahuță