Caz halucinant petrecut ieri în Vaslui, după ce o elevă de 13 ani, a lăsat un bilet de adio în bancă și a plecat spre stația CFR din localitate cu intenția de a se sinucide. Motivul pentru care copila a vrut să-și pună capăt zilelor era teama de o notă mică într-o lucrare.

Imediat ce colegii fetei au găsit biletul de adio, au anunțat profesorii care la rândul lor au sesizat prin 112 autoritățile. Mai multe echipaje de poliție au început s-o caute pe minora de 13 ani, atât în apropierea stației CFR din Vaslui cât și la domiciliul acesteia.

În același timp, mecanicul de pe locomotiva trenului inter regio care circula pe ruta Bârlad – Iași a anunțat că ar fi trecut peste o persoană la circa 1 kilometru de gara din Vaslui, dar că nu găsește cadavrul. Conductorul a oprit trenul și a cercetat atent pe sub vagoane și pe calea ferată, însă nu a găsit nici o urmă de cadavru sau care să indice că ar fi accidentat pe cineva.

Un alt echipaj de poliție a mers la domiciliul minorei iar aici au găsit pe acesta împreuna cu mama sa, care se pregătea să o ducă la un medic. Mama minorei se afla în stare de șoc și a spus oamenilor legii că fiica sa avenit acasă plângând spunând despre imensa greșeală pe care o făcuse, aceea de a intenționa să-și pună capăt zilelor.

Copila a povestit că a văzut trenul și s-a pus între șine, crezând în acest mod că nu va avea nici o șansă de supraviețuire. Numai că trenul care circula pe ruta Bârlad – Iași a trecut peste fată, care a stat în poziția ghemuită cu fața în jos. Ea a scăpat doar cu câteva zgârieturi și avea mai multe vânătăi pe picioare. Imediat a fost solicitată o ambulanță care a transportat fata minora la spitalul din Vaslui pentru investigații suplimentare.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele care au determinat-o pe elevă să recurgă la acest gest. Familia spune că va apela la ajutorul unui psiholog pentru o ajuta pe fată să treacă peste traumă.

Articolul precedentCOD GALBEN de ceață în mai multe localități din județul Vaslui. Vezi care sunt acestea!
Articolul următorPlângere neobișnuită la Poliție: s-a furat un mort!