Luni – 22 iulie a.c., la ora 14.30, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că două femei, de 46, respectiv 69 de ani, au împins o femeie de 35 de ani, care se plimba cu fiul minor pe strada Republicii din localitate. În aceeași zi, una din cele două femei a împins un bărbat pe șinele de cale ferată din Stația CFR Vaslui.

Două echipaje din cadrul Politiei Municipiului Vaslui s-au deplasat în zona gării CFR Vaslui, au interceptat și identificat două femei, după care le-au condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde au fost audiate. Cele două au îmbrâncit și lovit o femeie în vârstă de 35 de ani, care se plimba în zonă însoțită de fiul său minor.

Cele două agresoare erau îmbrăcate în straie de măicuțe, mai mult, ele susținând în fața trecătorilor că slujitoare ale unei mănăstiri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, una dintre femei fiind sancționată contravențional la Legea 61/1991.

Una dintre „măicuțe” a împins un bărbat pe liniile de tren

În cursul zilei de astăzi, în urma unei postări apărute pe o rețea de socializare, polițiștii de la transporturi feroviare Vaslui s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În acea postare era prezentat un incident petrecut în cursul zilei de ieri, pe peronul gării CFR Vaslui, la ora 20.00, context în care una dintre cele două femei sus menționate a împins un bărbat pe linia de cale ferată.

Bărbatul a fost identificat și audiat în cursul zilei de astăzi, declarând că nu dorește să depună plângere prealabilă.

În ambele cauze penale sunt continuate cercetările.

Conform unor surse apropiate anchetei, cele două nu figurează ca fiind măicuțe.

Una dintre femei, în vârstă de 46 de ani, este din județul Vaslui, iar cealaltă, în vârstă de 69 de ani, din județul Galați. În continuare se efectuează cercetări, ambele dosare fiind sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Articolul precedentSuspiciune de pestă porcină africană în județul Vaslui
Articolul următorTrei hoți de buzunare, bârlădeni, prinși în Piața Centrală din Bacău