Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 35 de ani din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Duminică, 27 ianuarie  a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați de către o tînără de 17 de ani, din localitatea Bogdănești, județul Vaslui,  cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată prin violență de un telefon mobil de către o persoană pe care nu o cunoaște.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad, vorbind la telefonul mobil, un bărbat a trântit-o la pamânt și a încercat să o deposedeze de telefon. Întrucât victima s-a împotrivit, bărbatul a  mușcat-o de mână, după care a reușit să-i smulgă telefonul și a fugit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și probat activitatea infracțională a celui bănuit de comiterea faptei, în persoana bărbatului de 35 de ani, din Bârlad. Acesta a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Articolul precedentCa-n filme: trei hoți au dat o spargere la o firmă de credite din Bârlad în doar 26 de secunde
Articolul următorLocalitățile din județul Vaslui fără energie electrică în perioada 4 – 8 februarie