O femeie în vârstă de 37 de ani, din Bârlad, și-a găsit sfârșitul după ce fostul său iubit a înjunghiat-o cu un cuțit în plină stradă. Totul s-a întâmplat într-o mică localitate, la 80 de km de Madrid.

(foto/ Alina H. și Dan C. presupusul criminal)

Martorii povestesc că bârlădeanca ieșise la plimbare cu câinele și fiul său în vârstă de 16 ani, moment în care un bărbat s-a apropiat de ei și după câteva schimburi de replici mai acide, acesta din urmă a scos un cuțit și s-a năpustit asupra ei, lovind-o de mai multe ori. Se pare că între cei doi existase o relație, dar din motive necunoscute femeia a ales să se despartă de bărbat. Acesta nu acceptase decizia Alinei (37 de ani) și începuse să o hărțuiască cu scopul de a determina să se întoarcă la el.

Alina fusese cu o zi înainte la poliție pentru a reclama faptul că are probleme cu fostul partener, însă a refuzat să depună și o plângere în acest sens. Ba chiar trimisese un mesaj unei cunoștințe prin care o anunța că va merge și va cere ajutorul autorităților deoarece fostul său partener o amenința. Fostul iubit intrase în locuința acesteia, se pare că încă avea cheile de la ușă, fotografiase interiorul și după ce a făcut dezordine prin haine, a postat totul pe internet.

Bârlădeanca în vârstă de 37 de ani lucra într-un restaurant iar fostul său iubit, Dan C., ca zidar. Imediat după gestul oribil, bărbatul (în vârstă de 42 de ani) și-a provocat răni cu același cuțit. Deși a fost transportat la spitalul din localitate, medicii nu au mai reușit să-l țină în viață.

Alina era de ani buni în Spania și se integrase extrem de bine în comunitate. Primarul localității, care s-a deplasat și el la locul crimei, a spus că drapelul va fi arborat la jumătate din catarg, la solicitarea Consiliului Local, în memoria Alinei.

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.087 de cazuri noi și 37 de decese/ Au fost efectuate 11.846 de teste
Articolul următorAccident rutier la Ivănești