ACTUALIZARE. Marian Rădoi, sportivul și antrenorul de la clubul de lupte bârlădean susține că nu a apucat să vadă cine l-a atacat și nici nu bănuiește motivul pentru care a fost bătut, după cum a mărturisit apropiaților care l-au vizitat la spital.

În zona locuinței sportivului atacat patrulează mașini ale Poliției Naționale și Locale, oamenii legii fiind gata să intervină în caz că agresorii vor reveni. Marian Rădoi va fi audiat de anchetatori imediat ce îi va permite starea de sănătate.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Polițiștii bârlădeni au deschis o anchetă în urma unui incident petrecut ieri seară, în jurul orei 22:00, când Marian Rădoi – sportiv și antrenor la clubul Fight Club Titans 2020, a fost bătut și lăsat inconștient chiar lângă scara blocului unde locuiește.

Marian Rădoi se întorcea acasă și din câte se pare, agresorii l-au așteptat ascunși pe după mașinile parcate în fața blocului, unii dintre ei chiar la intrarea în scară. Imediat ce l-au văzut s-au năpustit asupra lui și l-au pus la pământ sub o ploaie de lovituri. Surse din anturajul sportivului spun că agresorii aveau răngi și obiecte dure, pe care le-au folosit în timpul atacului.

Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care un grup de aproximativ 7-8 persoane l-au atacat pe sportivul bârlădean.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe Marian Rădoi la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, medicii l-au diagnosticat cu „plagă contuză occiptală, traumatism toraco-abdominal sever și fractură deschisă la gamba dreaptă”.

„Am fost sesizați la ora 22:15, printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat de către persoane necunoscute. S-a deschis un dosar pentru infracțiunile de loviri și alte violențe”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii bârlădeni fac cercetări pentru a identifica agresorii și spun că există deja un cerc de suspecți.

Articolul precedentO argentiniancă a vorbit despre exeperiența românească în cadrul unui simpozion
Articolul următorCSM Vaslui a învins pe CSM Focșani, scor 26-25, într-un meci amical