Sportivii de la Liga de Est Vaslui au avut o contribuție majoră la medaliile obținute în prima zi de concurs de către România la Campionatul European de taekwon-do ITF.

Vasluienii au contribuit la cucerirea a 7 medalii, din care șase de bronz.

Cea mai importantă performanță a fost atinsă de Mircea Hondru, care a devenit campion european la tehnici speciale, seniori, individual.

Tot la individual, Adelina Mihai a cucerit bronzul la tehnici speciale, senioare.

Pe echipe, vasluienii Mircea Hondru, Marcel Miron, Ștefan Frățian și Andrei Chiriac au contribuit la bronzul de la tull, seniori.

Bronz a obținut și echipa României de tull, senioare, feminin, din care au făcut parte și sportivele de la Liga de Est, Adelina Alicia Mihai, Andra Ghețău și Ana Maria Hăisan.

Echipa României de tull, junioare, feminin, cu Miruna Lupașcu, Laura Munteanu și Amalia Codreanu, au urcat pe treapta a treia a podiumului, cucerind bronzul.

Tot pe locul 3 s-a clasat și echipa de tull juniori, masculin, din care a făcut parte și Dragoș Chiriac.

De asemenea, Miruna Lupașcu și Dragoș Chiriac au contribuit la medalia de bronz obținută de România la Luptă tradițională, juniori.

Sportivii sunt pregătiți la club de Mihai Hondru, antrenor federal.

Prezența celor 13 sportivi, un antrenor, un kinetoterapeut și arbitru de la Liga de Est la Campionatului European se datorează unui proiect cu finanțare nerambursabilă de la Primăria Vaslui.

Articolul precedentAJOFM Vaslui pregătește o nouă Bursă a locurilor de muncă
Articolul următorInvitație la mișcare caritabilă!