O mașină a căzut, vineri după-amiază, cu roata într-o gură de scurgere, pe strada Stroe Belloescu, unde, în urmă cu câteva luni, au fost făcute lucrări la rețeaua de distribuție a apei și implicit, la cea de canalizare. Ulterior, după terminarea lucrărilor, găurile de scurgere au rămas fără capace sau sistem de protecție.

Astfel că, șoferii care tranzitează strada Stroe Belloescu și care se aventurează prea mult de marginea carosabilului, riscă să intre cu roțile în aceste lăcașuri lăsate descoperite. La fel s-a întâmplat și cu o șoferiță din municipiul Bârlad, care s-a trezit cu roata din dreapta-față în gura canalului colector. Femeia spune că gaura era acoperită cu o bucată din gard din plastic, pus cel mai probabil tot de șoferii care au avut de-a face cu „capcana” respectivă.

Rămâne întrebarea dacă s-a ajuns în această situație din cauza hoților de fier vechi sau din neglijența celor responsabili în a acoperi aceste scurgeri.

De menționat este că strada cu pricina se află în vecinătatea Primăriei Bârlad, la maximum un minut distanță. Vede cineva?

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCu drag, despre România. Cluj, singurul județ ai cărui reprezentanți aleși au refuzat invitația la o campanie unică – Guvernul din umbră: Ioan Rus, Coldea și Maior
Articolul următorUn bărbat din Vaslui, oprit de polițiști, a dat numele fratelui său. De ce a făcut asta