Daniel Răzvan Grădinaru, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea vasluiană Popeni,a fost diagnosticat imediat după aniversarea zilei sale de naștere cu un chist dermoid pontocerebelos.

Daniel a fost deja operat de două ori în România, însă mai are nevoie de o intervenție chirurgicală, la un Spital Universitar din Austria.

La ultimul examen RMN formațiunile cu care a fost diagnosticat tânărul din Popeni par să crească din nou. Operația îl costă 30.000 de euro.

Daniel Răzvan Grădinaru cere ajutorul oricui poate contribui cu cât de puțin.

„Buna, ma numesc Gradinaru Daniel Razvan ,sat. Popeni ,am 23 de ani, sunt student in anul IV la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi, specializarea TPPA. De cateva luni ma lupt sa ma fac bine si sa imi continui visele . Dupa ziua mea in februarie au inceput cele mai urate luni din viata mea si a parintilor mei, fiind singurul copil al familiei. Am fost diagnosticat cu chist dermoid pontocerebelos drept pentru care am fost operat de doua ori in Romania. Fiecare operatie a fost urmata de complicatii care m-au tinut aproximativ sase luni in spital: meningita, hepatita toxica medicamentoasa, nevragie, chist renal drept si altele. Dupa toate eforturile depuse de medici acesta continua sa reapara tulburandu-mi linistea dar, mai ales sanatatea. Ultimul RMN a confirmat faptul ca acesta a mai crescut si am nevoie de o noua interventie chirurgicala, insa de aceasta data am nevoie de ajutorul vostru pentru a putea face fata cheltuielilor, mai exact 30.000 euro pentru a putea ajunge la Spitalul Universitar AKH din Viena, Austria.
Pentru a ma putea ajuta puteti face donatii in urmatoarele conturi:

Titular Gradinaru Nela (mama)

Banca BRD Groupe Societe Generale
IN RON – SWIFT: BRDEROBU
– IBAN: RO89BRDE380SV46002763800
IN EURO -SWIFT: BRDEROBU
-IBAN: RO03BRDE380SV50872913800

sau pe facebook:

Articolul precedentO primărie din Vaslui acordă 2.000 de lei pentru fiecare nou născut!
Articolul următorPOZA ZILEI. Copac căzut peste o mașină la Bârlad, din cauza rafalelor de vânt