Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la care au participat numeroși apicultori din întreg județul.

Manifestarea, găzduită de fostul complex comercial Interex, a prilejuit producătorilor de materiale necesare în procesul complex de creștere a albinelor să prezinte ultimele noutăți în domeniu și, mai ales, să vândă materiale și utilaje.

Participanții au putut vedea și cumpăra utilaje apicole, faguri artificiali, rame și stupi, produse și derivate ale stupului.
Apicultorii vasluieni s-au arătat încântați de prezența producătorilor de materiale necesare stupăritului și cred că târgul apicol va crește în notorietate și va bate manifestările de gen care se desfășoară în Iași sau alte capitale ale județelor din zona Moldovei. 

La manifestarea economică destinată apicultorilor s-a desfășurat și un simpozion intitulat ”Pregătirea familiilor de albine pentru perioada de primăvară și toamnă”, unde participanții au vorbit despre ultimele metodologii din domeniu, dar și despre experiența pe care o au în albinărit.

GALERIE FOTO

Articolul precedentCSM FC Vaslui a pierdut amicalul cu Ozana Târgu Neamț
Articolul următorLPS Vaslui, triumfătoare la GALFEST