Poliţiştii au reţinut mai multe persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și tăinuire.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a  trei bărbați cu vârste  cuprinse între 18 și 20 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată și tăinuire.

În noaptea de 22 spre 23 mai  a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Zorleni, care a declarat că în acea seară, în apropierea unui bar din localitatea Popeni, a fost agresat fizic de către un grup de persoane, fiind deposedat de un telefon mobil, precum și de 600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, autorii infracțiunii au fost identificați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Popeni, comuna Zorleni este cercetat pentru tăinuire.

Față de cei doi autori ai infracțiunii de tâlhărie calificată și față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de ieri, urmând a fi prezentați astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentAccident cu victime la Mărășești
Articolul următorMinor din Fâstâci, condamnat la 2 ani de închisoare pentru tâlhărie