Doi adolescenți din Bârlad sunt căutați de polițiști după ce în noaptea de miercuri spre joi (n.r. – 12 spre 13 iulie) au bătut un bărbat de 43 de ani pe o alee dintre blocurile din zona liceului Pedagogic „Ioan Popescu” și au încercat să-i ia banii. Norocul victimei au fost oamenii care locuiau în zonă și au auzit strigătele acestuia de ajutor. Incidentul s-a petrecut puțin după miezul nopții, scrie BDB News.

Bărbatul de 43 de ani a povestit că imediat ce a ieșit din incinta magazinului de tip Non-stop din cartierul Confecții, a observat că doi tineri au început să-l urmărească și că imediat ce a ajuns într-o zonă mai slab iluminată, cei doi au trecut la atac și i-au cerut banii. Victima a refuzat și și-a continuat drumul, însă cei doi agresori l-au ajuns și l-au lovit din spate. Urmare a loviturilor primite prin surprindere, bărbatul de 43 de ani s-a prăbușit la pământ. S-a ridicat și a încercat să scape cu fuga, însă cei doi adolescenți l-au ajuns pe o alee din vecinătatea liceului Pedagogic „Ioan Popescu”și au început să-l lovească din nou, cerându-i banii.

Strigătele victimei i-au alertat pe locatarii blocurilor, care au sărit în ajutorul bărbatului de 43 de ani și au sunat la 112. Cei doi agresori au fugit imediat de la fața locului. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, cât și pentru tentativă de tâlhărie.

SURSA VIDEO

 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentRisc mare de inundații în 11 județe din România: Avertizare de Cod galben, până joi
Articolul următorPremiile Emmy 2023. Cine luptă pentru un Emmy. Lista nominalizărilor