În cadrul activităţilor desfăşurate în cursul zilei de ieri, 11 martie a.c., poliţiştii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei măsuri educative privative de libertate a internării într-un centru educativ.

       Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au identificat, pe raza localității Leoști, comuna Tătărăni, județul Vaslui, un tânăr de 18 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

       Pe numele acestuia, Tribunalul Vaslui a emis, în data de 11 martie a.c.,, spre executare, un mandat de executare a măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru educativ, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Fapta a fost săvârșită în luna noiembrie 2019, pe raza comunei Tătărăni.

       Persoana a fost condusă la Centrul Educativ Târgu Ocna, județul Bacău, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPolițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au reținut un bărbat din Murgeni bănuit de săvârșirea a 2 infracțiuni de furt calificat
Articolul următorValeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS: ”La AstraZeneca sunt de 4-5 ori mai multe reacții adverse comparativ cu celelate tipuri de vaccin”