În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au depistat un bărbat care figura urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare.

      Miercuri, 22 iulie a.c., pe raza localității Raiu, orașul Murgeni, județul Vaslui, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au depistat un bărbat de 26 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

      Pe numele acestuia exista emis, de către autoritățile judiciare franceze, un mandat european de arestare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

      Cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid
Articolul următorPremierul Orban: Trebuie să fim responsabili. Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii