Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială cu modul pentru deblocare, o autoscară mecanică și o ambulanță tip B2 (EPA), pentru deblocarea unei uși din municipiul Bârlad, strada Frunzelor, bloc N4, etaj 4. Părinții unui copil în vârstă de 9 ani au apelat la numărul unic pentru situații de urgență 112, declarând faptul că minorul se află blocat în casă și nu răspunde, deși a fost apelat aproape 60 minute.

La sosirea echipajelor de intervenție, tatăl minorului încerca să deschidă ușa apartamentului folosind o secure. Cu acordul părinților, pompierii au forțat ușa și au patruns în locuință. Minorul a fost găsit dormind profund într-unul dintre dormitoare. După ce a fost trezit, copilul a fost evaluat medical, starea sa de sănătate fiind una bună. Copilul a declarat că nu a auzit niciun zgomot, chiar dacă tatăl său bătuse cu securea în ușă, în încercarea de a pătrunde în locuință.

Pompierii bârlădeni nu au putut folosi autoscara mecanică din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

(foto/arhivă)

Articolul precedentO tânără atrăgea băieți la întâlniri, pe care apoi îi tâlhărea cu ajutorul a doi complici! Cei trei riscă să ajungă acum în arest.
Articolul următorLUPTA PENTRU ROMÂNIA | Raed Arafat, scenariu NEGRU: ”Este posibil să ajungem la 1.000 de cazuri pe zi”