O firmă din Bârlad, anume S.C. Trust-Conagro Construct SRL, este „câștigătoarea” achiziției prin cumpărare directă a lucrărilor de casetare a tavanelor din gips carton de la Muzeul „Vasile Pârvan”.

Conform datelor din platforma SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), lucrările se rezumă doar la „montare tavane casetate gips carton” și se vor face pentru suma de 118.317,68  lei (n.r. – 24.032,68 euro). Contractarea s-a făcut la o zi după publicarea anunțului pe platforma SEAP, adică pe data de 10 iunie a.c. . Lipsesc însă datele tehnice care ar putea face referire la unitatea de măsură, la suprafața pentru care se solicită și se perfectuează acest contract.

Aceeasi societate comercială a mai încasat de la Muzeul „Vasile Pârvan” suma de 54.279,81 lei (11.017,48  euro) în luna mai a acestui an (n.r. – 2021) pentru „reparatii interioare, tencuieli, amorsa, plasa fibra sticlă, glet, var lavabil”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPrimăria Bârlad și-a cumpărat cisternă pentru udat florile. Cât a plătit pentru aceasta
Articolul următorO nouă avertizare meteo de ploi, vijelii şi grindină pentru aproape toată ţara. Cod portocaliu valabil până diseară