Trupa Experiment 77 din Făgăraș a obținut premiul I

La ediţia din acest an, marele trofeu de la concursul de interpretare din cadrul Festivalului umorului “Constantin Tănase” a plecat la Câmplung Moldovenesc.

Constantin Tiron a impresionat juriul, acordându-i punctajul maxim.

Acum doi ani, actorul amator a obținut premiul I, care acum a fost obținut de Grupul ”Experiment 77” din Făgăraș, câștigătorii concursului de acum doi ani.

Au fost două premii II, atribuite trupei ”Cavalerii Râsului” din Drobeta Turnu Severin, și Rodica Grosu, din Iași, iar premiul III a fost obținut de trupa ”Cortina” din Drobeta Turnu Severin, pentru scheciul ”Romeo si Julieta”) și Trupa BIS din Sibiu.

Mențiuni au primit Grupul ”Un ardelean și-un moldovean, la Vaslui la Festival”, din Vaslui, Ion Oprică, din Iași, și Elena Dima, din Slatina.

Juriul a mai oferit încă cinci premii speciale: Premiul de ”Juventute” acordat minorei Mariei Iosep din Suceava, o fetiță care povestit cu mult umor ”Ursul păcălit de vulpe”, Premiul ”Expresiv”-Radu Vereș, din Turnu Severin, Premiul ”Riderio”-Teatrul Cortina, Premiul ”Restitutio”-Dănuț Ailincăi, din Vaslui, și Premiul ”Ludic” acordat lui Irinel Popa din Cluj.

Articolul precedentMedicii pediatri din Moldova s-au întâlnit la Vaslui
Articolul următorPS Ignatie a votat la Glasgow