Un autoturism înmatriculat în județul Iași a fost lovit de un tren la o trecere de nivel peste calea ferată din localitatea Rebricea, județul Vaslui. Șoferul autoturismului, în vârstă de 77 de ani, a fost transportat la spitalul din Vaslui.

„Garda II Negrești, din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță cu un echipaj de prim ajutor, în localitatea Rebricea, comuna Rebricea (ieșirea spre localitatea Draxeni), pentru un accident feroviar produs la o trecere de nivel peste calea ferată, între un tren personal și un autoturism. Echipajele de intervenție au găsit o victimă, care a suferit  traumatisme cranio cerebrale și  cranio faciale”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui și a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe. El a scăpat ca prin minune cu răni ușoare, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Potrivit cercetărilor de la fața locului, conducătorul auto nu a respectat culoarea roșie a semnalelor luminoase și acustice și a intrat în coliziune cu trenul. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Articolul precedentFemeia bătută din Vaslui, se află în comă într-un spital din Iași!
Articolul următorAutoturism furat din Marea Britanie, depistat în Vama Albița