Detașamentul de pompieri Bârlad din cadrul ISU Vaslui a intervenit în cursul zilei de astăzi cu două autospeciale, un ofițer și cinci subofițeri, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 42 ani, blocat într-o fântână din localitatea Bogdănița, comuna Bogdănița.

„La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul era blocat într-o fântână la o adâncime de aproximativ 12 metri.  Persoana era în stare de conștiență. Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni, după aproximativ 25 minute, victima a fost extrasă în siguranță. Persoana salvată a fost preluată de un echipaj medical cu o ambulanța aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La intervenție a participat și o autospecială aparținând Detașamentului de pompieri Vaslui, autospecială de căutare salvare încadrată de doi subofițeri specializați pentru astfel de misiuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Conform declarațiilor apropiaților bărbatului, acesta lucra pentru decolmatarea fântânii.

Articolul precedentKlaus Iohannis, prima conferință de presă de la începutul pandemiei de coronavirus. Anunț important pentru români
Articolul următorAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal