Medicii de la ambulanță au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 06:30, să intervină în localitatea Bogești, după ce un apel la 112 semnala despre faptul că un bărbat este căzut într-un lan de porumb având o plagă înjunghiată.

La fața locului, echipajul medical a găsit un bărbat în vârstă de 72 de ani, care avea o plagă tăiată, cel mai probabil cu o coasă. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență  „Elena Beldiman” din Bârlad unde a intrat direct în sala de operație.

Din câte se pare bărbatul de 72 de ani, din localitatea Bogești, plecase de dimineață de acasă la munca câmpului și a pus în căruță și o coasă. Încă nu se știe din ce motive bătrânul s-a dezechilibrat și a căzut direct în coasa pe care o luase de acasă.

Salvat de câinii de la o stână

Locul unde a căzut victima este destul de izolat, zona fiind „mascată” de culturi de porumb și cu vizibilitate redusă. Cum nu avea un telefon mobil asupra sa, omul a încercat să se târască către marginea unui lan de porumb pentru a cere ajutor.

Norocul acestuia au fost câinii de la o stână din apropiere care l-au auzit strigând și au început să latre, dând alarma ciobanilor care au alertat autoritățile.

Articolul precedentUn nou film în cadrul proiectului KineDok la muzeul „Vasile Pârvan”
Articolul următorUPDATE. Bărbatul înțepat de insecte lângă localitatea Horga a fost declarat decedat