Un bărbat din comuna Grivița suspectat că și-a abuzat sexual fiica vitregă de 15 ani a fost arestat preventiv în urma unei decizii a Tribunalului Vaslui, la solicitarea procurorilor DIICOT.

La perchezițiile efectuate atât la locuința din Grivița, dar și în locuința de pe raza orașului Otopeni, județul Ilfov, unde se afla bărbatul, polițiștii au descoperit mai multe sisteme informatice și medii electronice de stocare, într-unul dintre acestea fiind identificate imagini în care o minoră de 15 ani era prezentată în ipostaze compromițătoare.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată și pornografie infantilă.

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui desfășoară o anchetă internă, după ce poliţiştii au trimis victima şi agresorul în aceeaşi locuinţă, deşi copila anunţase la 112 că a fost violată.

O anchetă este derulată şi de Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui, care urmează să stablilească dacă este vorba despre neglijenţă din partea mamei.

Articolul precedentFantasia participă la Ohrid Choir Festival din Macedonia
Articolul următorHușana Huși se pregătește de debutul în Liga 3!