Un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni, s-a stabilit că în perioada mai 2016 – aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe dar și în imobile aflate în construcție de pe raza municipiului Vaslui. Astfel, acesta și-a însușit diverse bunuri electrocasnice, scule electrice, parfumuri, și bijuterii din aur. Prejudiciul în cauză este estimat la suma de peste 15.000 de lei și a fost recuperat în proporție de 50%, fiind predat persoanelor vătămate.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în data de 25 aprilie a.c., iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentUn bărbat din Epureni, condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol
Articolul următorReiser S.A. Bârlad – Mesaj de Paște