Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat de 69 de ani, depistat pe drumurile publice ale municipiului Vaslui, încălcând prevederile legale în vigoare.

Zilele trecute, polițiștii  Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Viitorului, din municipiul Vaslui (suburbia Gura Bustei), un autovehicul înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul de 69 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior șoferul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

În cauză a fost întocmit  dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” , faptă prevăzută și pedepsită de articolul articolul 336, alin. 1 din Codul Penal.

Articolul precedentEXERCIȚIU: Accident chimic în apropiere de localitatea Bârlad
Articolul următorTrei firme de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din județul Vaslui s-au ales cu dosare penale pentru nereguli