Concurs cu „cântec” pentru ocuparea postului de șef serviciu al Incubatorului de Afaceri Tutova – Bârlad, după ce unul dintre cei trei candidați înscriși a depus contestație pe motiv că nu a ajuns la testarea scrisă. Cel în cauză nu este nimeni decât Ciprian Feraru, consilier județean din partea PSD.

Postul a fost scos la concurs de către Direcția Administrării Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) în luna decembrie a anului trecut, iar după selecția dosarelor au fost acceptate trei persoane: Iordache Elena Cristina, Feraru Ciprian Cosmin și Enache Marian.

Conform anunțului publicat la avizier, proba scrisă ar fi trebuit să se desfășoare pe data de 27 decembrie 2018, în sediul Cinematografului Victoria, însă din anumite motive locația a fost schimbată și anume în sediul DAPPC Bârlad (în Piața Centrală).

Cei trei concurenți au fost anunțați telefonic, cu o oră înainte, despre schimbarea survenită însă la susținerea probei scrise programate la ora 11:00 s-a prezentat doar un singur candidat, și anume Enache Marian.

Ciprian Feraru a depus o contestație cu privire la desfășurarea probei scrise, în aceste condiții concursul fiind suspendat până la soluționarea acesteia.

„În acest moment, concursul este suspendat, deoarece s-a depus o contestație de către unul dintre candidați. Soluționarea va veni în termen de 15 zile, după ce o comisie va analiza contestația depusă de candidatul respectiv”, ne-au precizat reprezentanții DAPPC Bârlad.

Ciprian Feraru este în prezent consilier județean din partea Partidului Social Democrat. El a debutat în politica locală bârlădeană în rândurile Partidului Național Liberal, iar în 2014 a trecut în tabăra social-democrată, dându-și demisia din funcția de președinte al organizației liberale.

 

 

Articolul precedentSe circulă în condiții de iarnă către Albița
Articolul următorVIDEO Imagini spectaculoase cu un stol de grauri, surprinse în Bârlad