Un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit duminică seara în municipiul Vaslui, la un bloc de pe strada Filaturii din localitate, pentru a acorda primul ajutor unui minor în vârstă de 14 ani, care s-ar fi aruncat de la etajul doi.

La locul incidentului a intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Conform informațiilor de la fața locului, adolescentul ar fi conștient, cu traumatisme la picioare produse prin cădere de la înălțime.

Încă nu se cunosc detaliile pentru care minorul ar fi recurs la gestul de a sări de la etaj.

„Un echipaj al ambulanței de terapie intensivă mobilă (TIM) Vaslui a intervenit în municipiul Vaslui, str. Filaturii, bloc 428, pentru acordare îngrijiri medicale, preluare și transport al unui adolescent în vârstă de aproximativ 14 ani, care s-a rănit prin cădere de la etajul II. Minorul a suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare și are mai multe escoriații. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul în urma căruia minorul în vârstă de 14 ani a ajuns la spital.

Vom reveni cu amănunte.

FOTO/ARHIVĂ.

Articolul precedentUn TIR cu citrice s-a răsturnat lângă marginea Drumului European, în apropiere de Stâna Costești
Articolul următorBârlădenii sunt așteptați la cumpăna dintre ani, la Cerbul de Aur, pentru focul de artificii