Pompierii de la Detașamentul Bârlad au intervenit noaptea trecută cu o autospecială de stingere cu apă și un modul pentru descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla conducătorul auto, un polițist în vârstă de 22 ani.

Autoturismul condus de acesta a scăpat de sub control și a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un gard, după care a doborât un stâlp de electricitate. Polițistul a fost scos dintre fiarele contorsionate de oamenii care au fost treziți de zgomotul impactului.

„La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un autoturism care lovise cu putere un stâlp de electricitate. Până la sosirea pompierilor, victima fusese scoasă din autoturism de către alte persoane. După evaluarea situației și acordarea primului ajutor, victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței tip C aparținând SAJ Vaslui. Victima accidentului rutier, un bărbat în vârstă de aproximativ 23 ani este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, cu multiple traumatisme și în stare de semiconștiență”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Surse apropiate anchetei spun că polițistul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, însă acest lucru va fi stabilit după ce probele de sânge recoltate vor fi analizate. În acest moment el a fost deja transferat la un spital de specialitate din Iași, medicii fiind momentan rezervați în a da un prognostic privind starea sa de sănătate.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Tânărul de 22 de ani activează în cadrul poliției la Secția Judiciară.

(foto/arhivă)

Articolul precedent100% TU DECIZI! Ionel Arsene, Revelion cu Dragnea și Irina. Ascensiunea meteorică a baronului de Neamț
Articolul următorKlaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă. Cum se schimbă viața românilor: ce urmează din 15 iunie