Alexandru Gabriel Iosub, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Armășoaia, județul Vaslui, a fost arestat preventiv sâmbăta trecută după ce a violat și tâlhărit o minoră în vârstă de 14 ani. Incidentul s-a petrecut pe 20 noiembrie, însă tatăl fetei a reclamat cele întâmplate abia după două zile.

Conform cercetărilor, Alexandru Iosub a luat-o cu forța pe fata de 14 ani chiar în prezența tatălui său, în cursul zilei de miercuri 20 noiembrie. Abia două zile mai târziu acesta a anunțat autoritățile. Totul a pornit după ce fata împreună cu tatăl ei s-au întâlnit cu agresorul în vecinătatea unui bar, iar acesta i-a smuls din mână un telefon mobil, după care s-a urcat într-o căruță și aplecat. Câteva ore mai târziu, cei trei s-au întâlnit din nou, tatăl fetei insistând să-i înapoieze fetei telefonul mobil. Alexandru Iosub însă a luat-o pe fată în căruță și s-a deplasat la marginea satului unde a violat-o.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că Alexandru Iosub s-ar face vinovat și de agresiune sexuală asupra unei cumnate, tot minore, în vârstă de 13 ani.

În cazul de față, DGASPC a dispus o anchetă socială, din cauză că minora în vârstă de 14 ani și-a manifestat dorința de a nu se mai întoarce în mediul familial.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, cu tendințe de pedofil, a fost prezentat sâmbătă în fața judecătorilor vasluieni care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat de infracțiunile de viol, lipsire de libertate și tâlhărie.

Alexandru Iosub a fost eliberat din penitenciar în 2015, după ce a fost condamnat pentru viol asupra unei femei în vârstă de 40 de ani. Agresorul a violat-o atunci pe femeie în prezența soțului său, pe care l-a bătut și l-a pus la pământ, obligându-l să privească ororile la care era supusă victima.

Articolul precedentIohannis s-a impus pentru a doua oară în fieful PSD-istului Dumitru Buzatu
Articolul următorSe scumpește prețul pentru o gigacalorie