Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din Federația Rusă pentru săvârşirea de infracţiuni în sfera economică. 

În ziua de 22 martie a.c, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un microbuz înmatriculat în R.Moldova, C.M., cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol de către autorităţile din Federația Rusă, cu mențiunea  căutat în vederea arestării, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni în sfera economică, pe teritoriul Federației Ruse.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCod galben de NINSORI și VISCOL
Articolul următorITM: Amenzi pentru șefii autorităților sau instituțiilor publice care nu asigură transparenţa veniturilor salariale