Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un utilaj marca New Holland, fabricat în 2012, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Belgia.

În ziua de 21 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român P.S., în vârstă de  43 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un utilaj marca New Holland, fabricat în 2012.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a utilajului transportat,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia la data de 17.03.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul utilajului. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar utilajul, în valoare de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!
Articolul următorALEGERI LOCALE 2020. Cum trebuie să pui ștampila pe buletinul de vot și când este considerat votul NUL