Scandal electoral de proporții într-o comună din Vaslui! Candidatul PSD la primărie a luat la bătaie un alegător după ce acesta i-a spus în față că va vota cu contracandidatul său din PNL. 

Tensiuni uriașe în Coaliție, la nivel local. Un viceprimar PSD jignește și amenință o consilieră de la PNL: „Vă execut de pe fața pământului!” Înregistrări halucinante

Victima, un bărbat în vârstă de 76 de ani, a povestit că s-a întâlnit la o fermă cu Vasile Chirvase, candidatul PSD pentru primăria comunei Oltenești, iar acesta i-ar fi cerut socoteală pentru faptul că nu vrea să îl voteze. Discuția a degenerat, iar social-democratul l-a luat la bătaie pe bătrân.

Un primar din Prahova și-a amendat contracandidatul pentru că l-a numit „măscărici”. Campanie electorală cu șicane în stil mafiot la Ciorani

După conflict, omul a transmis că pe perioada campaniei electorale nu va mai călca în comuna natală. Nu este primul derapaj al candidatului PSD.

Campanie electorală cu pumnul! Viceprimarul PSD al unei localități din Argeș este acuzată că a bătut o membră PNL

În luna aprilie, acesta a fost criticat după ce a împărțit oamenilor din comună 400 de pungi care conțineau o sticlă de ulei, o pungă cu zahăr și una cu orez. 

Articolul precedentCătălin Măruță a ajuns de urgență la spital
Articolul următorNoi burse pentru elevii din România. Ministerul Educației a făcut anunțul