O persoană a ajuns la spitalul din Vaslui, în această după-amiază, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul s-a produs în zona Cișmeaua Moldovencei, fiind implicate patru autovehicule, dintre care două staționate.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15:00, la fața locului fiind trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu un echipaj specializat și o ambulanță tip C1 (TIM) de terapie intensivă mobilă.

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit pe DN 15D, în apropiere de Cișmeaua Moldovencei pentru asigurarea de măsuri PSI și acordarea îngrijirilor medicale pentru o persoană, în urma unui accident rutier. În accident au fost implicate patru persoane și patru autoturisme, două dintre acestea fiind staționate. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, neîncarcerată, care a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Articolul precedentCiprian Vîntdevară, cel care a numit o stea după numele orașului Bârlad, va primi titlul de „Cetățean de Onoare”!
Articolul următorCasă mistuită de flăcări la Mircești din cauza unui cazan de făcut rachiu – VIDEO