Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 15 august a.c., în jurul orei 05.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Vlădești, județul Galați, un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Articolul precedentBasarabean prins încercând să intre ilegal în România! Își dorea să ajungă la Constanța
Articolul următorBilanț coronavirus: 733 de noi infectări și 38 de decese în ultimele 24 de ore