Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Deleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii a 9 infracțiuni împotriva tatălui său.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Deleni, cu privire la faptul că, fiul său, în vârstă de 29 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Vaslui la data de 11 octombrie.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului de protecție, ultima data în ziua de 2 noiembrie, ora 10:30, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în interiorul acesteia și a provocat scandal. Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de vătămată şi locuinţa acesteia, acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 9 infracțiuni (amenințare, violență în familie, furt între rude și încălcarea unei hotărâri judecătorești), toate săvârșire împotriva tatălui său. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, în cursul zilei de ieri, pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

 

 

Articolul precedentRecordul Ligii 4 Vaslui: 32 de goluri marcate de Sporting Vaslui în poarta lui FC Crețești
Articolul următorPalatul copiilor Vaslui, pe podium la Cupa Toamnei de la București