Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, Biroul de Ordine Publică, au reținut un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Vaslui. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcare a unei  hotărâri judecătorești (respectiv a prevederilor ordinului de protecție emis împotriva sa) şi o faptă de lovire sau alte violenţe.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au fost sesizați, prin  apel 112,  de către o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că a fost lovită de tatăl său.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii septembrie 2019, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie pe numele bărbatului în vârstă de 40 ani, din municipiul Vaslui. Cu toate acestea, în seara zilei de 01.10.2019, orele 22:00, bărbatul  a pătruns în curtea locuinţei  soţiei  sale, care a solicitat ordinul de protecţie, încălcând astfel prevederile hotărârii judecătoreşti. De asemenea, acesta a provocat  scandal şi a lovit-o pe fiica acestora, în vârstă de 19 ani.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Articolul precedentTâlhari reținuți de polițiștii vasluieni
Articolul următorPrima echipă exclusă din campionatul județean