Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Rafaila, județul Vaslui, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rafaila, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit următoarele:  în data de 26 martie a.c., în timp ce se afla într-o stație de transport public de persoane din zona străzii Mihai Kogălniceanu, din orașul Negrești, bărbatul a profitat de neatenția unei femei în vârstă de 77 de ani, din localitatea Dumești, județul Vaslui, ocazie cu care i-a sustras geanta personală. În geantă se aflau alimente, bunuri personale și suma de aproximativ 330 lei.

O patrulă formată din polițiști de ordine publică și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui a depistat persoana bănuită de comiterea faptei în aproximativ 20 de minute de la momentul sesizării, în apropierea localității Cioatele. Asupra bărbatului au fost găsite bunurile sustrase.  Prejudiciul în cauză este estimat la suma de 500 de lei.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Articolul precedent7 rugbiști bârlădeni, în pregătiri cu Lotul României U18
Articolul următorFOTO: Semafoare cu leduri la Vaslui