Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la o tânără aflată la volanul unui autoturism fără să dețină permis de conducere și cu privire la proprietarul autoturismului, pentru că i l-a încredințat.

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe raza localității Berezeni, un autoturism marca Opel, condus de vasluianca C.G., în vârstă de 32 de ani, care era însoțită de C.V., proprietarul autoturismului, în vârstă de 44 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării permisului de conducere, femeia a declarat că nu posedă permis și că acum învață să conducă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentJunioarele 3 de la LPS Vaslui, calificate la turneul Valoare
Articolul următorPuține avize și autorizații de securitate la incendiu