În perioada 9-11 noiembrie 2018, CS ”Liga de Est” Vaslui a participat cu 6 antrenori și sportivi, la un Curs Internațional de Taekwon-do ITF pentru instructori și sportivi, ce a avut loc la Sofia, Bulgaria.

Clubul vaslui a fost reprezentat de Alin Zaharia, Cristian Popa, Marcel Miron, Mircea Hondru, Ștefan Frățian și Mihai Hondru.

Au participat sportivi din 10 țări (Moldova, România, Ucraina, Italia, Liban, Austria, Pakistan, Australia, SUA, Bulgaria) la antrenamentele de tull, tehnică de luptă, luptă tradițională, tehnici de autoapărare cu Comisia Tehnică a Federației Internaționale de Taekwon-do ITF, formată din Grand Master Hector Marano 9 dan, Grand Master Ung Kim Lang 9 dan, Master Paul McPhail 8 dan.

”Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018, pentru creșterea nivelului tehnico-tactic al sportivilor din Lotul Național și selecția altor sportivi în vederea participării la Cupa României pentru copii, juniori și seniori de taekwon-do ITF, ce se va desfășura în 23-25 noiembrie 2018, la Deva, și la Stagiul Internațional pentru Arbitri din Germania. Mulțumim pentru ajutorul acordat de Primăria Municipiului Vaslui”, a spus Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est” Vaslui.

Articolul precedentIar nu funcționează Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS
Articolul următorVasluieni la Under 18