În luna cadourilor, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează o nouă conferință, cu titlul „Sărbătorile de iarnă la Curtea Domnească”.

Luni, 10 decembrie, începând cu ora 14, vasluienii sunt așteptați în sala de activități de la parterul instituției pentru întâlnirea cu dr.Sorin Iftimi de la Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași. Conferențiarul este autorul a numeroase publicații științifice (cărți, studii și articole), unele dintre ele regăsindu-se și pe rafturile bibliotecii organizatoare.

Conferința se înscrie în seria „După-amiezi culturale la Vaslui” și este coordonată de prof. univ. dr. Constantin Dram de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

„Noi, cei din Biblioteca Județeană, alături de minunații colaboratori, ne dorim să atingem nobilul scop, acela de a dărui și mai multă bucurie, și mai multe informații, și mai multe emoții…Vă așteptăm să ne treceți pragul și să ne bucurăm împreună de o nouă conferință care, cu siguranță, ne va îmbogăți mintea și sufletul”, a declarat Voicu Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul”.

Articolul precedentVasluiul a găzduit Conferința ”Rolul României în Uniunea Europeană”
Articolul următorEpiscopia Hușilor îl aduce pe Ștefan Hrușcă în Vaslui