Pe 15 septembrie, 22.000 de voluntari vor partcipa la Ziua Mondială a Curățeniei. Inițiativa aparține Asociației ”Let’s do it, România” care va relua acest proiect după doi ani.

”Acțiunea este deja în fază avansată de organizare, s-a luat legătura cu instituții și operatori economici care ne vor sprijini logistic și material, inclusiv prin transportul voluntarilor în zonele ce urmează a fi curățate și al gunoaielor strânse către gropile de gunoi ecologice. La nivelul județului Vaslui avem drept țintă mobilizarea a 22.000 de voluntari de toate vârstele care să participe la această acțiune. Am speranța că vom atinge această țintă, cu atât mai mult cu cât în 2016, la ultima acțiune de acest gen, Vasluiul a fost al treilea județ din țară în ceea ce privește numărul de voluntari participanți, fiind implicate 76 dintre cele 81 de primării comunale și toate primăriile orășenești și municipale!”, a spus Ioan Crețu, responsabilul pe județul Vaslui a “Let’s do it, România”.

În 2016, aproape 14 mii de voluntari au participat la Ziua Națională a Curățeniei în județul Vaslui, care au strâns circa 15 mii de saci de gunoaie, din care 10 mii cu deșeuri colectate selectiv.

Articolul precedentSute de elevi din județ, beneficiari ai unor tabere sociale
Articolul următorNou inspector școlar la management