Poliția Română  și  Lidl  au lansat, la nivel național, a șasea ediție a campaniei de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”, campanie derulată Sâmbătă 22 septembrie a.c.

În cadrul campaniei, poliţiştii rutieri vasluieni au defăşurat activităţi pentru atenţionarea copiilor în calitate de participanţi la trafic asupra necesităţii respectării normelor rutiere.

Copiii au interacţionat în mod direct cu poliţiştii implicaţi în activităţile vizate şi au primit de la aceştia recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le cunoască şi să le respecte pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Prima parte a fost dedicată unei sesiuni teoretice, în cadrul căreia cei mici au aflat ce înseamnă fiecare semn de circulație și au primit informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni.

A doua parte a cuprins o sesiune practică, în care copiii au putut aplica cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră. La finalul activității, toți copiii participanți au primit  premii.

Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu LIDL în centrele comerciale cu acelaşi nume din Vaslui, Bârlad şi Huşi.

Articolul precedentAcțiunea de deshumare a episcopului Grigorie Leu al Hușilor, decedat în condiții suspecte
Articolul următorLPS Vaslui, lideră la juniori II