General dr. Nicolae-Ionel CIUCĂ

În an centenar, în semn de respect și apreciere pentru veteranii celui de-al II-lea Război Mondial, Șeful Statului Major al Apărării, General dr. Nicolae-Ionel CIUCĂ, a dispus acordarea:

– „Atestat al Șefului de Stat Major al Apărării” pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu dovedit în cel de-al II-lea Război Mondial;

– „Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării” cu prilejul aniversării zilei Armatei României, pentru colonel(r) Tănase Ion și colonel(r) Velica Ion.

Distincțiile vor fi înmânate de către comandantul garnizoanei Bârlad, colonel Costel-Sorin BALAN și primarul municipiului Bârlad, dl. Dumitru BOROȘ, împreună cu lt.col. Dan PINTILIE, din partea Centrului Militar Județean Vaslui, în prezența col(r) Vasile ADAM, col(r) Marin COSTIN și lt.col.(r) Mircea BOTOI din partea A.N.V.Rz. Vaslui, luni 05 noiembrie 2018, ora 11.00, în sala de expoziții a Cercului Militar Bârlad.

Articolul precedentFanfara de la Băcești, creația lui Nicolae Balan
Articolul următorPădurarul Radu Artenie, bătut grav de hoţii de lemne, a fost vizitat la spital de ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş