CSM Vaslui nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României. Formația vasluiană va întâlni în această fază a competiției vicecampioana României, Steaua București.

Partida se va disputa într-o singură manșă, la Vaslui, pe 15 decembrie.

Antrenorul Leonard Bibirig susține că a fost la un pas să pice cu CSU Craiova, însă nu regretă că a dat peste formația bucureșteană, considerându-l un meci de pregătire pentru cea de-a doua fază a Diviziei A, când va avea adversare mult mai puternice, cu care Vasluiul se va afla în luptă directă pentru promovare în Liga Națională.

”Chiar dacă pornim cu șansa a doua, Cupa este o competiție a surprizelor și se poate întâmpla orice. Jucăm acasă și vom avea susținerea suporterilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare. Întâlnim vicecampioana, o selecționată formată din români și străini, care evoluează în Seha League. Este o echipă importantă din Liga Națională, însă asta nu înseamnă că ne vom da deoparte. Ne vom canaliza toată energia pe acest meci, pentru a oferi un spectacol de calitate și de ce nu, să fim surpriza competiției”, a spus Leonard Bibirig.

În optimi, Steaua a trecut de Dobrogea Sud Constanța, scor 27-24, iar CSM Vaslui a învins U Cluj, scor 34-28.

În celelalte partide din sferturi, Dinamo va întâlni CSM București, Minaur va juca acasă cu Poli Timșoara, iar CSU Craiova a dat de CSM Focșani.

Articolul precedentGALERIE FOTO: La Vaslui s-a jucat ”Fotbal din inimă”
Articolul următorElevii și cadrele didactice de la Liceul ”Ion Mincu” au donat cărți în Basarabia