Ghinion teribil pentru un bârlădean care locuiește pe strada Muncii din localitate. Autoturismul acestuia a rămas captiv într-o groapă plină cu apă, la doar câțiva metri de domiciliu.

Bârlădeanul a încercat să treacă pe strada Muncii din municipiul Bârlad și mare i-a fost surpriza când roțile vehiculului s-au afundat în amestecul de apă și balastru, rămânând practic blocat în groapa respectivă.

„Priviți cum arată o stradă situată la 700 de metri distanță de primăria orașului, după reparații. Am înțeles din presă că domnul primar a remediat strada. A pus balastru, nici mașina de gunoi nu mai intră. Nu putem trage mașina din groapă, pentru că s-ar rupe totul pe dedesubt”, a declarat bârlădeanul ghinionist pentru Realitatea de Vaslui.

Pe de altă parte, primarul Dumitru Boroș, a susținut o conferință de presă chiar la finele anului 2018 în care a ținut să menționeze că străzile din cartierele Munteni și Podeni, vor fi asfaltate în 2019, după ce proiectul canalizării din zonă, a fost realizat în proporție de 80%.

Locuitorii celor două cartiere speră totuși ca promisiunile de asfaltare să nu devină o nouă himeră electorală, așa cum a fost ani de-a rândul proiectul canalizării Podeni – Munteni.

Articolul precedentFără documente valabile, la volan
Articolul următorVoinești: cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier