Mii de vasluieni au ieșit în centrul orașului pentru a sărbători trecerea dintre ani, bucurându-se, totodată, de focul de artificii și spectacolul organizat de autoritățile locale.
Spre deosebire de anul trecut, primarul Vasile Pavăl a ținut să treacă în noul an alături de vasluienii ieșiți în stradă de Revelion.

”La cumpăna dintre ani, ce poate fi mai minunat să ne simțim bine cu artiștii locali. Mă întrebau mulți de ce nu am adus o vedetă, dar vedetele sunt în altă parte. De ce să nu promovăm artiștii locali. Merită acest lucru. Minutele se scurg și vreau să pășim împreună cu încredere în 2019. Să fim îngăduitori, să fim în adevăratul sens al cuvântului oameni. Aici, la Vaslui, vă rog din suflet să ne salutăm, să ne respectăm și să ne bucurăm de ceea ce se face. La mulți ani, dragi vasluieni! Să vă dea Dumnezeu tot ceea ce este mai frumos din suflet!”, le-a transmis edilul vasluienilor.

Timp de zece minute, vasluienii s-au putut bucura de un foc de artificii spectaculos, și-au urat la mulți ani, au băut șampanie, iar unii dintre ei au încins hore pentru a se încălzi.

Pe scena amenajată în Piața Civică s-a organizat și un spectacol artistic susținut de interpreți și formații locale.

Articolul precedentBârlad – Și în acest an, focul tradițional de artificii va fi în zona Cerbul de Aur
Articolul următorNoul an întâmpinat cu focuri de artificii la Ștefan cel Mare