Județul Vaslui are o singură medie de 10 la admiterea la liceu. Ea aparține Brianei Corlățan, absolventă a Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui.

Însă, pasiunea ei este muzica, Briana frecventând cursurile cercului de canto de la Palatul copiilor Vaslui, sub îndrumarea profesorului Alin Bulboacă.

”O pregătesc de la vârsta de 3 ani. Este o fată deosebită și ambițioasă. A cules numeroase premii, nici nu le mai știm numărul. Îi doresc mult succes în continuare”, a spus Alin Bulboacă.

Șefa de promoție de la Școala ”Constantin Parfene” și-ar dori să facă o carieră din artă, însă nu exclude faptul că pot apărea noi aspirații.

”Personal mi-aș dori pe viitor să construiesc un trai din toate aceste pasiuni ce țin de artă, însă mă voi baza și pe cunoștințele acumulate în anii ce urmează, ani în care nu exclud să apară poate noi aspirații și visuri. Însă orice ar fi, voi primi cu brațele deschise viitorul și voi face loc, cu siguranță, noilor posibilități și oportunităţi ce se vor ivi în viața mea”, spune zecista din Vaslui.

Briana Cărlățan a fost și eleva Școlii ”Mihai Eminescu” Vaslui, unde a urmat o perioadă cursurile de la clasele speciale de muzică, după care s-a transferat la Școala ”Constantin Parfene”.

Articolul precedentErou în timpul liber: un paramedic din Bârlad a intervenit la un accident în Gara Bârlad
Articolul următorGuesswho, Pepe și Guz, vor concerta la Festivalul Verii de la Bârlad – AFIȘ